Over ons

Met veel plezier en toewijding begeleidt Trapp Studiecoaching al ruim 35 jaar scholieren en studenten in het Gooi bij hun leerproblemen.

Op onze locatie aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum coachen en trainen we onze leerlingen van zowel Voortgezet als Primair Onderwijs om ze beter met hun examens, toetsen, huiswerk en Cito toetsing te laten omgaan. We zijn er voor leerlingen uit Hilversum, maar voor Loosdrecht, ‘s-Graveland en Kortenhoef zijn we goed bereikbaar.

Een kleinschalige organisatie heeft voor onze begeleiding een aantal voordelen: Onze begeleiders werken met betrekkelijk weinig leerlingen; de betrokkenheid bij het werken met onze leerlingen is groot.

We streven naar gedragsverandering van de leerling; het aanpakken van leerproblematiek en verbetering van vaardigheden. Sinds 2021 stellen we aandacht, motivatie, gericht en geconcentreerd leren werken centraal en zullen in toenemende mate gebruik maken van leer- en studietechnieken, die wij in onze persoonlijke studiecoaching aanbieden. E.e.a. voortkomend uit het SEL programma (sociaal-emotioneel leren), met deze toegepaste vorm van personal coaching/mindfulness maken we het verschil met andere huiswerkinstituten.

Onze organisatie is overzichtelijk, niet bijzonder groot. Dat betekent dat onze overheadkosten ook overzichtelijk zijn en geen zware stempel op onze prijzen drukt.

Dat is goed nieuws voor u en uw kinderen, dat we optimale kwaliteit kunnen leveren voor de lange termijn, niet alleen maar voor dit schooljaar.

Bedrijfsinformatie

‘s-Gravelandseweg 34
1211 BT Hilversum
035-6836525  mobiel: 06 – 3359 0521
Open dagelijks van 13.00 tot 19:00 u.
KVK NR: 32055654

BTW-id: NL 001507556 B 41
Download hier onze voorwaarden.
Download hier de privacy verklaring.