Over ons

Met veel plezier en toewijding begeleidt Trapp Studiecoaching al ruim 35 jaar scholieren en studenten in het Gooi bij hun leerproblemen.

Op onze locatie aan de ’s-Gravelandseweg in Hilversum coachen en trainen we onze leerlingen van zowel Voortgezet als Primair Onderwijs om ze beter met hun examens, toetsen, huiswerk en Cito toetsing te laten omgaan.

Een kleinschalige organisatie heeft voor onze begeleiding een aantal voordelen: Onze begeleiders werken met betrekkelijk weinig leerlingen; de betrokkenheid bij het werken met onze leerlingen is groot.

We streven naar:  Gedragsverandering van de leerling  –  het aanpakken van leerproblematiek  –  verbetering van vaardigheden, vooral in de basis  –  prestatieverbetering

en dus betere cijfers op school !

Onze organisatie is overzichtelijk, niet bijzonder groot. Dat betekent dat onze overheadkosten ook overzichtelijk zijn en geen zware stempel op onze prijzen drukt. De kosten zijn alleen gebaseerd op de tijd die we aan de leerling besteden.

Dat is goed nieuws voor u en uw kinderen, dat we optimale kwaliteit kunnen leveren voor betaalbare tarieven. Niet alleen voor de laatste periode of een enkele toetsweek, maar vooral ook met het oog gericht op het gehele schooljaar.

Bedrijfsinformatie

‘s-Gravelandseweg 34
1211 BT Hilversum
035-6836525  mobiel: 06 – 3359 0521
Open dagelijks van 13.00 tot 19:00 u.
KVK NR: 32055654

BTW-id: NL 001507556 B 41
Download hier onze voorwaarden.
Download hier de privacy verklaring.