Digistudies uitlegvideo’s

Leren met video’s voor toetsen en examens

Steeds meer leerlingen gebruiken uitlegvideo’s om te leren voor hun toetsen, SE’s en eindexamens. Vooral YouTube is een erg populair medium voor video’s. Vele docenten en hobbyisten plaatsen daar video’s en er wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. Maar hoe weet je dat de uitlegvideo’s op YouTube kwalitatief in orde zijn? En hoe weet je of de behandelde stof precies slaat op jouw toets of examen? Tussen de goede video’s zitten nu eenmaal ook veel slechte. Digistudies.nl biedt hiervoor de oplossing.

Digistudies

Digistudies.nl is een allesomvattend leerplatform dat uitlegvideo’s aanbiedt voor bovenbouw- en examenleerlingen Vmbo-t, Havo en Vwo. De video’s worden gemaakt door docenten in samenwerking met grafisch vormgevers. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionals en elke video wordt gecontroleerd door een aantal docenten om de kwaliteit te waarborgen.

In de videobibliotheek van Digistudies staan meer dan 800 uitlegvideo’s van de vakken Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Economie, Engels, Frans, Geschiedenis, Natuurkunde, Nederlands, Maatschappijwetenschappen, Scheikunde, Wiskunde A en Wiskunde B. Deze video’s zijn bruikbaar voor álle middelbare scholieren die in de bovenbouw zitten.

Op het moment maken al meer dan 8000 leerlingen gebruik van de video’s. Dit zijn voornamelijk leerlingen die ook bijles hebben. De video’s zijn namelijk ideaal te gebruiken als toevoeging op een bijles; Je krijgt eerst één op één uitleg, en daarna kan je deze uitleg nog eens even haarfijn terugkijken online, waar je maar wilt.

Samen gaat het beter!

Zoals jullie weten hechten wij bij Trapp Studiecoaching veel waarde aan extra aandacht en begeleiding. Wij werden daarom ook enthousiast toen wij kennis maakten met de extra’s van Digistudies. De docenten van Digistudies leggen de stof op een persoonlijke en overzichtelijke manier uit, álle onderwerpen zijn verfilmd en zowel de website als de video’s zijn helder en overzichtelijk.

Omdat Digistudies volgens ons een ideale aanvulling is op onze studiebegeleiding, bijles en examentraining staan wij achter de producten van Digistudies. De videolessen kunnen ook gewoon tijdens de coaching bij ons gebruikt worden, als je een account hebt. Dat account kun je nu snel maken, met korting!

Aanbieding

Omdat wij onze leerlingen graag iets extra’s willen bieden hebben wij een kortingscode van 10% op de video’s van Digistudies.

Je kortingscode verzilveren werkt erg simpel:

  • Ga naar Digistudies.nl
  • Kies je gewenste vakken
  • Vul rechts de kortingscode trappcoach in
  • Reken af en maak een account aan

Wij wensen onze leerlingen alvast veel succes met alle toetsen en examens die er nog aan komen. Hopelijk helpt deze actie als extra steuntje in de rug!