Scholen dicht – Geen Eindexamen !

10 april 2020

Tijdens deze Coronacrisis hebben veel scholen een online alternatief schoolprogramma opgestart. We horen van veel leerlingen, dat er veel huiswerk wordt gegeven en dat de leerlingen veel zelfstandig moeten doen. Daar hebben de leerlingen in toenemende mate problemen mee. Wij kunnen we de leerlingen in aangepaste vorm verder helpen! In de middagen, na de online-lessen van school, kunnen we uw kind opvangen in een klein coachingsgroepje of individueel, om bij het schoolwerk extra uitleg te geven, zodat er minder achterstand ontstaat in de komende schoolperiode.

COACHING SCHOOLWERK: Daarvoor hebben we onze coaching aangepast aan deze nieuwe, unieke situatie. Ook onze ruimte is anders ingedeeld, zodat we de onderlinge afstand tussen de leerlingen optimaal kunnen houden. Rekening houdend met de vereiste hygiënische maatregelen kunnen we uw kind 2 – 3 middagen per week in verschillende coachingsclusters plaatsen. Er zijn niet meer dan 3 leerlingen tegelijk in een lesruimte. Behalve het dagelijkse schoolwerk volgens rooster gaat onze speciale aandacht uit naar de kernvakken Nederlands – Engels – Wiskunde. Ook voor de toetsen, die aan het eind van de schoolperiode zullen worden afgenomen, gaan we voorbereidingsschema’s samenstellen.

EINDEXAMEN nog niet voldoende ?  Als je via herkansingen alsnog je diploma kunt behalen, meld je dan nog aan voor extra lessen !  We hebben nog plaats !

ONLINE werken: Onze bijlessen blijven we gewoon geven; de meeste worden online aan de leerlingen aangeboden. Met onze leerlingen worden aangepaste afspraken gemaakt en we gebruiken daarvoor passende digitale software, zodat iedere leerling in staat is om deze online-bijlessen te kunnen volgen.

Kijk voor de kosten bij: tarieven.

terug naar het overzicht